keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

what if being happy is easier than you thought?

heyy!
kello on kuus ja mulla on jo nyt tylsää! koko ilta vielä eessä...

goodbye winter, hello spring! 
oon niin niin niin ilonen että on maaliskuu! se tarkottaa sitä että ollaan jo kevään puolella ja lähempänä kesää! vaikka tuolla on vielä hurjasti lunta maassa ja välillä mittari on vähän liikaakii miinuksen puolella ni eise mitään! ei enää kauaa! ja ens kuussa on varmasti paljon parempi olo myös! koska Justin!!! :3


you aren't going to get the butt you want by sitting on the one you have.
mä selailin tossa äsken mun sydämmettämiä WeHeartIt kuvia ja siellä oli sellanen kuva missä luki, my summer body is in progress!, ja sitte ajattelin siinä että kyllä! näin on, mutta sitte älysin että mulla oli pulla kädessä ja mussutin sitä ku mikäkii possu... mutta kuitenkiin oon yrittäny jumppailla yksinäni iltasin ja sitte ollaan Emmiinan kaa käyty pari kertaa salilla ni kyllä mä ainakin yritän! tulosta ei vielä näy mutta ei sen kuulukkaan heti! 




be fucking happy. enough said! ;)
being happy doesn't mean that everything is perfect. it means that you've decided to look beyond the imperfections.
eihän se voi olla niin vaikeeta olla onnellinen kuhan antaa itelleen mahollisuuden olla. niikun sanotaan, you want to be happy? BE. en vaan tiiä miten mä voisin edistää sitä, varsinkaan ku mulla on koulussa kaiken näköstä ja kaikki stressaa. mutta kyllä se siitä.
maybe not today, or tomorrow, or even in a year, but eventually things will turn up you will get better and be able to look back and say with relief "I made it."





I've learned that sometimes you just have to say is "fuck it" and just live!



en tiedä mitä pitäis kirjottaa! tylsyys on vaa niin suuri. 

saas taas nähdä että milloin jaksan kirjottaa uudestaa! viimeistää ens kuussa xd

nyt on kyllä niin tylsää ettei enää ees jaksa kirjottaa. vois vaikka kattoo vampyyrinpäiväkirjoja ;d 

heipparallaa!