keskiviikko 30. tammikuuta 2013

so what's up baby? what about us

heyaa. On tullu tässä pari päivää mietittyy kunnolla että mitä mä oikeesti haluun elämältä ja millanen mut tulevaisuus tulee olemaa. On ollu tosi haikee fiilis ja kaivannu asioita joita ei koskaan tuu enää takasin saamaa. Mut kai mun vaa täytyy ottaa niskasta kiinni ja nostaa se pää ylös ja jatkaa elämää ja antaa virran viedä. Se ei vaan oo niin helppoa ku luulis. 

käytiin tossa Emmiinan ja Cassun kaa kärkkäisellä ostaan mun kummitytölle kummilahja ja ostettiin sellanen söppänä soittorasia. Ristiäiset on siis sunnuntaina Hyvinkäällä ja silloin nään mun kummitytön ensimmäistä kertaa. Sanna mun oma kummi pyys mua oleen sen vastasyntyneen tytön kummi ja suostuin ihan mielellään. Nyt siis ollaan silleen että mä olen mun kummin lapsen kummi. Ois sitte tosi hienoo jos joskus se tyttö olis mun lapsen kummi! hahah! 




aws 

Jooh mitäs muuta. Koulussa on ollu tylsää ja masentavaa ja hymyjä ei oo paljoo näkyny mut kyllä sitä on kestetty. Maanantaina ja Tiistaina oltiin Marielinkaa Triossa ettimässä sille housuja mutta ei löydetty mitään hyviä. Huomasin kuinka kauheeta on olla shoppailemassa ku itellään ei oo yhtään rahaa.. Eilinen oli jännä päivä. Aamulla meillä olis ollu liikuntaa yheksältä mut en jaksanu nousta joten myöhästyin tahallaa. SItte en yhtään tienny että missä meillä sitä liikkaa ois ni en menny ollenkaa tunnille. Sitte mentiin Marielinkaa sinne Trioon pyörii ku ei ollu muutakaa tekemistä. Sen jälkee mentii kouluun syömää ja ei ollu muuten ees hyvää ruokaa. Ruuan jälkee ois ollu äikkää mut en menny tunnille koska ei siinä ois ollu järkee. Mulla oli lääkäri ni en olis kerenny olla tunnilla ku vaan jotain kymmenen minuuttii jos ees sitäkää. Tein myös Iinalle ihanan palveluksen ja tulostin sen kouluun hakemis anomuksen ja laitoin sen postilaatikkoon ja Iina oli todella tyytyväinen. Se lääkäri oli ihan ihme tyyppi. Ei kattonu ku ehkä vaan kerran mua suoraan silmiin ja sitte se vaan luki kaiken koneelta suoraa. Kaiken mitä terkka oli sinne kirjottanu. Koko tapaaminen kesti 15 minuuttii ja ei se muuta tehny ku kysy vaan mun kuulumiset ja sitte sain lähtee. Että mitä? Ei ennen noi lääkärin tapaamiset sellasia oo ollu mutta eipä se mitää.. 

Tänää menin vasta puol yhtee kouluu ja pääsin kahelta! Oli vaan yks tunti äikkää ja sitte pääs lähteen. Menin Emmiinan ja Helin kaa Trioon pyörii ja Emmiina oli ihana ja osti mulle kengät! Iskä anto mulle eilen 50 euroo ku sanoin ettei mulla oo meikkejä ni kävin sitte niitäkiin ostaa. 




 
 
löysin mun miehen Kicksistä :)



KIITOS EMMIINA


ei ollu muuten mikää helppo homma ottaa kuvaa yksin itse hienosti kengistä ku ne on jalassa. arvostusta pyytäen :) XD mutta juu! ei mulla muuta! ehkä uus postaus sitten ristiäisten jälkeen joskus! :) 


tässä teille tähän loppuun tällänen jammailu biisi näin keskiviikon kunniaks ;)

moromurut!