lauantai 9. helmikuuta 2013

i believe there are angles among us



Siskokset ku veljekset. juu... oon hassu

Lumi Aurora 


Kummin kulta 

Viikonloppu! Jeejee. Voisin jopa sanoo et mun viikko on ollu aika hyvä viikko! 
Tiistaina mulla oli se psykologi ja tietenkiin mä hienosti myöhästyn sieltä jo ekalla kerralla.. Emmiina tuli mun mukaa koska en uskaltanu mennä yksin ku en tienny missä se oli. :3 mutta kyllähän sinne olisin itekki aika helposti loppujenlopuks löytäny. Meillä oli aikomus mennä sen psykologin jälkee salille mut eihän me mitään sellasta jaksettu... Jotenka päätettiin mennä sinne keskiviikkona RAXissa käynnin jälkeen. EI OLLU HYVÄ IDEA. Menin Emmiinan ja Helin kaa Raxiin siis keskiviikkona koulun jälkee ja siellä vietettiin aikaa sellaset kolmetuntia ja se viimenen tunti meniki Emmiinan 18 vuotis synttärijuhlien suunnittelussa. Ja juhlathan on vasta elokuussa... Mut oli kyllä kivaa.
Keskiviikko aamuna me mentii luokan kaa pulkkamäkee kun oli vapaa-ajan harrastetoiminnan tunti. Joo elikkäs sellaset 16-17 vuotiaat Ohvalaiset kävi pulkkamäessä aamu yheksän aikaa. Ei siinä mitää. 
Torstaina mentii vuorostaa kahvakuulailee. Ei oo mun juttu! Ensinnäki se on ärsyttävää vaikka se ei raskasta ookkaa. Mut se on ärsyttävää. Toiseks se kuula ei oo kiva! Okei joo entiiä oli vaa pakko keksii toinenki huono juttu.. mut nii sitku ei enää koskettu kuulii ni ruvettii tehä jotain pötkylä ja pallo hierontaa ja se on syy siihen miks mulla on paikat kipeenä. Mut joo oli se kiva kokemus mutta toista sellasta en tarvii.
Eilen en menny kouluu joten näin vampyyrin päiväkirjat aikasemmin. uuuuuh. Ja sitte olin illemmalla Rosan kaa ja tehtii Amerikkalaisia suklaa keksejä. Vaikka leivinjauhe unohtu ni tuli niistä silti aivan mainioita. 
Tänää en oo muuta tehny ku siivonnu mun huoneen hienosti ja datannu.

En muista mikä päivä mutta joku päivä käytiin hohtokeilaamassa :)

Joku päivä en muista mikä päivä olin Rosalla käymässä siellä pellolla :)
Iskä osti mulle kalenterin ja nyt leikin aikusta :)

mun mielestä tää on niin kiva ni oli pakko laittaa ;)



Joo ei tässä muuta :) Nyt aijon vaan kattoo TVDn uusimman jakson uudestaa ja sitte löhöillä loppupäivän ja huominen meneekii sitte Terveystiedon parissa :) 

tässä teille tämmönen ihana laulu


Heippa heeei!