keskiviikko 23. tammikuuta 2013

long time no see

Tosiaankii en oo elokuun jälkee kirjotellu yhtään! Ja päätinkiin poistaa kaikki aikasemmat postaukset ja alottaa ihan puhtaalta pöydältä! Ei oo tuntunu tarpeelliselta päivittää koska ei oo melkeimpä yhtää niitä jotka lukee tätä paitsi mun siskot... Joten ei oo innostanu! jos ois enemmän lukijoita ni kai tätä sitte vois kirjotella ;) mutta joo!

Ihana siskoni Iina haasto mut tälläseen ja uhkas ettei jätä mua rauhaan jos en tee tätä jotenka onhan se nyt pakko. 

Haasteen säännöt:
-kerro 11 faktaa itsestäsi
-vastaa haastajan 10 kysymykseen
-keksi 10 uutta kysymystä (en aio)
-haasta 5 bloggaajaa (en aio sitäkää)
-kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät (juu ei oo tarvetta siihenkää)


apuva tästä se nyt lähtee..

1. Ensimmäinen asia minkä huomaat mussa kun alat tutustumaan on että aluks oon aika hiljanen mut ku oon tutustunu suhun tarpeeks ni sitte sitä asiaa riittää ihan mukavasti. 

2. Mä asun mun iskän kanssa kahestaan. Kaikki vaan jätti mut yksin tänne ku ne kasvo niin nopiasti. nyyh.
mutta ei tässä valittamista ole! ihan mukavaa on ollu :)

3.Joo ja seuraava asia minkä huomaat mussa ku tutustut on että mulla on paljon "idoleita". Isoin on Demi Lovato joka on mun "roolimalli" vai mikä se on suomeks. ja oon jo vuodesta 2008 kuunnellu Jonas Brotherseja joten ne on erittäin tärkeä osa mun elämää ja Justin Bieberiä oon fanittanu/kuunnellu One Time biisistä lähtien! Sit on tietenkiin vielä Miley Cyrus, Selena Gomez ja Ariana Grande niitä jotka inspiroi mua paljonkii. Sitte on vielä Little Mix joista on tullu osa mun elämää vuonna 2012. Uudet rakkaudet joita kuuntelen ja fanitan on One Direction. En kyllä tiiä voinko sanoo uusi koska oon mä niitäki kuunnellu jo vuoden 2012 alusta lähtien. Yks bändi on kanssa sellanen johon oon tutustunu mun parhaan ystävän kautta viimevuonna ja sitäkiin on kiva kuunnella. Girls Aloud nimeltään, ja siitä Cheryl on se joka inspiroi mua eniten. ehkä tässä on tarpeeks kaikesta tollasesta! 

3. Eiköhän mennä sitte musiikin jälkee ohjemien puolelle ;) 
Mun lempi tv ohjelmat joita en eeskato telkasta on The Vampire Diaries, The Lying Game, Hart Of Dixie, 90210, Victorious, Gossip Girl, Prison Break, O.C. ja on niita hyviä vielä muitakii mutta noi on mun elämään vaikuttanu eniten. Isoin osa mun elämää, toisaalta voisin sanoo että mun elämä on TVD elikkäs the vampire diaries. En ees jaksa hehkuttaa kuinka iso juttu ne mulle on koska siinä kestäis.

4. Lempi näyttelijät on Ian Somerhalder ja Nina Dobrev. (yllätys sinänsä)

5. kaikista tärkeimmät läheiset mulle on mun 3 siskoa koska niitten kaa on aina kivaa vaikka isoin onkii 29 vuotias. Silti sen jutut on 5/5. Ja sitte tietenkiin Iina ja Emmiina jotka on ollu aina siellä jossain koko mun elämän ajan jotenka tavallaan vois sanoa että ne on parhaita. aina välillä. ja sitte mun veli. Ei sitä paljoo oo tultu nähtyyn nytten mutta silti sillä on paikka mun sydämmessä aina. Iskä on kanssa yks joka on tärkee.

6. Mulla on ystäviä muutamia jotka on mulle tärkeitä kanski :) Mutta yks tärkein on mun paras ystävä joka on suuri osa mun elämää ja ilman sitä mulla ois erittäin tylsä elämä. vaikka onhan tää nytkii jo tylsä. joten tylsä miinus sata on enemmän ku erittäin tylsä, sellasta se ois mun elämä sitte.... mitä? 

7. Mulla ei oo harrastuksia. Kyllähän me salikortit Emppuunan kanssa hankittiin ni pitäis siellä ruveta käymään :)

8. VASTA KAHEKSAN ja oon kirjottanu jo ikuisuuksii. 
Käyn dilan ammattistarttia ja se tulee loppuun tossa 31.5 joka on oikeestaan aika haikeeta mutta ihanaa samaan aikaa koska alkaa kesäloma. Oon tutustunun tän kouluvuoden aikana aivan mahtaviin ihmisiin ja niitä tulee tosi ikävä.

9. VIHAAN TALVEA. voisin vaikka tirauttaa pari kyyneltä koska mulla on kesää ikävä.

10. Mä tykkään katella paljon leffoja, se on mun lempi puuhaa. Ja varsinkii tykkään käyä leffateatterissa kuhan vaa sitä rahaa olis. :)

11. Ku oon köyny koulut ja eläny jonki aikaa lisää ni aion lopulta muuttaa Amerikkaan tai Iso-Britanniaan. Vaihtoehdot on että muutan Los Angelesiin, New Yorkiin tai Lontooseen :)

VIHDOINKIIN!

nyt nää Iitaliinan kysymykset :)

1. Mitä tekisit jos olisit miljonääri?
- Mä ostaisin pari autoo ja vaihtelisin ainaku mieli tekee. Lomailisin paljon koska ei sitä töissäkä tarvis käydä. Sitte ostaisin paljon vaatteita ja ahh. jooh :)

2. Viime viikon paras juttu?
- hmm.. sekun sain buukattuu ittelleni psykologille ajan ;) ai että olin ylpee.

3. Missä päin maailmaa olet matkustanut?
- Suomessa pitkin poikin, espanjassa, ruotsissa, virossa ja jotkut sanoo että oon kävässy norjassa mut en mä sellasta muista :D mutta joo noissa ainaski.

4. Kerro jokin huvaton lapsuudentarina!
- no en mä keksi mitää ni kerron tän. Minä ja mun sisko haluttiin leikkii possuja ni mentii kysyy meijän iso siskolta et haluukse leikkii meijän kaa ni se sano et eiku se haluu leikkii barbeilla. sitte oltii viisaita ja sanottiin et me leikitään sun kaa barbeilla jos ekaks leikit meijän kaa possuja. ni sitte se suostu ja me naureskeltii yhessä ku iso sisko leikkii possua meijän pienempien kaa. sitte sen jälkee leikittiin hienosti barbeilla niinku aina :) heheh!

5. Onko sinulla jotain mitä ehdottomasti haluat? Tavara, asia, jotain...
- Haluun liput One Directionin keikalle jonnekki toiseen maahan koska ei ne tänne taaskaan osaa tulla...

6. Mikä on lempielokuvasi? Ja paras kohtaus siitä!
- mulla on niin monta!! mut otanpa leffan nimeltä Friends With Benefits ja se kohta on mun lemppari missä se Dylan järjestää sen tanssikohtauksen sille Jamielle koska Jamie halus et sen elämä ois ku elokuvissa ni sitte se Dylan kerto et se rakastaa sitä sittenkii silloin ku ne muut randomit tanssi siellä. ne jotka on nähny kyseisen leffan ni ymmärtää mitä tarkotan! :D

7. Mitä harrastat? tai asioita joista tykkäät?
- harrastan musiikkin kuuntelua. tykkään musiikkista :D

8.  Onko sulle ketään henkilöä, fiktiivinen tai mikä vain, ketä ihailet? Miksi? 
- Demi Lovato, koska sen tarina inspiroi mua :)

9. Oletko yllytyshullu?
- kaipa mä oon!

10. Mihin olet riippuvainen? jos facea ei lasketa ;)
- Twitter. heheheh! 

NONNIIIN siinä se olikiin sitten. Nyt alan kattelees The Lying Game:ii koska uus jakso tuli tänään! upeaa. ja Iina, oo ylpee ;)