torstai 24. tammikuuta 2013

hit the pedal heavy metal, show me you care

Mä nyt aion kirjotella tätä blogia silloin ku huvittaa ni toivon että tälle sivulle eksyy ihmisiä jotka tykkää! :)

Tänään oli ihmeen hyvä päivä huomioon ottaen kaikki muut päivät tältä viikolta. Oli hassua ja mukavaa säätöä, pohdittiin monia elämään liittyviä kysymyksiä ja juuh. 
Tänään menin kouluun kymmenee joka on aina ihanaa! Tiistaina menin myös kymmenee ja onnistuin myöhästymään koska olin laittanu herätyksen 8.15 pm... Mutta onneks tänään heräsin oikeesee aikaa ja kerkesin laittautumaakii pikkusen. 

Ensimmäinen tunti meillä oli englantia joka on mun lempi aine jotenka hyvä alotus päivälle! Meijän enkun ope on tosi mukava ja sen kanssa tulee heitettyä millon mitäkin läppää. Meijän luokka tulee sen kanssa hyvin juttuu joka on ihme meijän ihanalta sohva luokalta ;) yleensä meistä ei tykätä. Paitsi tietenkii meijän terveystiedon ope joka opetti meitä ennen joulua, ei harmillisesti enää. Sen kanssa oli tosi kivat tunnit, kun se aina kertoili sen menneisyyden tarinoita jotka oli kiinnostavia. Ne tunnit aina oli päivän piristys. Nyt enkun tunnit on vuorostaan mulle se päivän piristys ja onni! 

Enkun jälkee meillä alkokiin ruokavälkkä ja ruokalassa oli kaalilaatikkoo josta ei kukaan oikeen välitä ni päätettiin lähtee Subiin syömää viidestään, Mariel, Riksu,Tiuku,Arttu ja minä. Onneks mun koulu on lähellä keskustaa ni ei tarvinnu jäätyy niin paljoo. Vihaan talvea.. Mun rakas ystäväni Mariel makso mun ruuan ja olen todella kiitollinen siitä koska muuten en ois saanu ruokaa. Söinpäs kalkkuna subin Juusto & Oregano leivällä jonka välissä oli kaikkea muuta paitsi oliivia, jalopenoa ja paprikaa, kevyt majoneesilla tietenkiin. 5/5 ;) 

Koululle ku päästii takasin ni oli vielä välkkää jäljellä jonki aikaa ni päätettiin mennä luokkaan ja katsoa hauskoja X Factor ja America's Got Talent videoita. Näin meillä vietetään välitunteja ;) Ruokavälkän jälkee meillä oli äikkää ja se meni ihan tavallisesti ni ei siitä tarvii puhua sen enempää.
 
Äikän jälkee meillä olikii YYT:n tunti ja siellä meillä on meneillää sellanen yksinäisyyden esto projekti jossa kaikki vanhat yms. saa lähettää kortteja ilmatteeks :) Ja me tehtiin ryhmissä kaikkea rekvisiittaa sille pisteelle ja ryhmä missä mä olin mukana teki sellasta taustaa. Oli kivaa koska meijän ryhmä oli mainio. Ja plussaa oli että laitoin mun kännykästä musiikkia ja laitoin One Directionii eikä kukaan ees valittanu! Siitä taustasta tuli muuten upee! Sen jälkee päästiikin kotia ja kerkesin  15.30 dösään joka oli hyvä juttu! 
Nyt istun täällä kotona tylsistyneenä ja kirjotan tätä. Oikeestaan kirjotin jo koko jutun kerran mut onnistuin poistamaan sen jotenki ihmeellisesti joten jouduin kirjottaan uuestaa.. hyvä minä. 

Kouluu menossa fiilistellen ;)
oooo sexy lady! Marielin lasit on ihan mukavat
ahh 

Ihana koneeni jolla tykkään viettää aikaa


Tänää älysin kuinka paljon mä oikeestaan tarviin mun parasta ystävää, Rosaa. Silloin ku muutin Orimattilaan missä nyt siis asun, elikkä noin 2 ja puol vuotta sitte ni en ikinä osannu ees ajatella et mulla tulee olee paras ystävä joka merkitsee mulle paljon, ellei jopa liikaa. Olin silloin +2 vuotta sitte aika maassa jossain tuolla pohjalla jos totta puhutaa mut Rosa oli täällä aina mun vierellä jotenka mä oon siitä erittäin kiitollinen. Ja tiiän vieläkii et jos joskus tunnen olevani taas siellä pohjalla ni se on vieläki siellä vierellä jossain, vaan tekstarin päässä ;) Ollaahan me Rosan kaa jo suunniteltu tulevaisuuttakii kämppiksinä ja kaikki mun poikaystävät ja joo, Elvis ja kaikki vaa mukaa!, ja sen syystä en enää pelkää tulevaisuutta niin paljon. Mutta saas nähä mitä käy koska ei sitä koskaan tiiä. Mutta mun hartain toive on että pysytään parhaina ystävinä ja hyvissä väleissä koko elämän ajan ja uskon että niin tulee käymään vaikka joskus pelottaakiin. Ollaa sen verran erityisiä molemmat ni aina me löydetään se sama sävel ja jatketaa matkaa ;) 
i love you 

Nyt riitti kirjottaminen jotenka moikka moooi ja yritän kirjotella lisää taas joku päivä! ♥